Förresten,...

... jag var på akupunktur i onsdags, för första gången någonsin. Det verkade lite läskigt att få massa nålar i sig, men det visade sig att det inte var så farligt. Jag fick fyra nålar, två i varje arm. En av nålarna gick av och fastna i armen. Den sitter fortfarande kvar. Fast det är inget farligt, den kommer typ att växa ut med tiden. Det kunde ta några veckor, sa akupunktören. Läbbigt värre.

Utställning :D

För alla som vill veta, så har min Bild & form-grupp Ung Q just nu utställning på Ekholmens bibliotek. Jag ställer ut tre små kolteckningar 29 sep till 6 okt :)

Ett oväntat möte

Tja!!

Idag hade jag flöjt, och fatta vad förvånad jag blev när jag fick se min förra lärare stå i dörröppningen!!!!

Haha, fett fail jao. (citat från min fb: "Fett fail jao... Ett relativt nytt uttryck för mig om dykt upp i min lilla mun jag vet inte hur många ggr ida:p")

Nu är min nacke död efter ett alldeles för långt datapass... hörs nån gång!! cu later alligator... BAMBAARARA

Regnet det bara öser ner...

Ibland är man bara så nere. Allt känns ruttet... T ex, jag suger på flöjt jämfört med hur bra jag kunde ha varit om jag inte fått den här ********* nackskadan!!!!!! JAG HATAR DEN!!!! Och knäna blir ju aldrig bra heller. Jag kommer aldrig kunna spela fotboll igen!! :'''''''''''(   Dessutom finns det några tusen andra saker som jag oroar mig för, men inte kan skriva om i bloggen...

Mitt liv kommer ingen vart just nu, känns det som.

Det kanske beror på regnet.

Mein Wochenende

Den här helgen har det hänt mycket. Jag har klippt Majas hår (debut för mig inom frisöryrket :D), marschat med orkestern på Pridefestivalen (och invigt min nya fina röda unriform SOM SITTER ASDÅLIGT, GÅR INTE ATT KNÄPPA RUNT HÖFTERNA... dumma killmodell:( ) samt börjat spela in en skiva. Det är Teddy, trummisen i mitt band, som ska göra en egen skiva och behövde lite fler röster till en låt (California Dreamin av the Mamas and the Papas), så vi i bandet fick hjälpa till :) dessutom fick jag köra flöjtsolot :)

Det har blivit lite dåligt med bilduppdatering men det kommer snart, jag lovar... ^^