Julklappar

Jag har alltid älskat julklappar, framför allt att ge bort dem. Idag har jag faktiskt lyckats pricka av några från listan. Det känns riktigt skönt, brukar aldrig hinna klart i tid haha ^_^
 
Slänger in en gammal snabbskiss i kol. Hare gött!

Men usch vad ful den blev!

Idén var väl lite smått charmig, men den blev bara... ful. Kände att hon fick komma upp ändå, fråga mig inte varför.
Helgen har varit en riktig släkthelg, har träffat min kära kusin för första gången på evigheter, samt flera andra nära och kära, varav en knappt 3 år gammal :') Vi satt med papper och färgpennor, och det var då den mystiska filuren ovan kom till.
 
Hare gött!

I'm back!

 
Tjenare! Nu är jag tillbaka. Det är helt sjukt... Har hållt på hela. terminen. och försökt få ordning på den himla designen.... Jag kan inte sånt här helt enkelt, haha. Och det har jag väl lite accepterat nu. Jag får leva med den här designen helt enkelt, tills jag lyckats fixa något bättre.
 

Det ni ser ovan är ett resultat av senaste höstlovets tågresa. Inte det lättaste att sitta och finlira på ett skakigt tåg, och det syns ju lite på resultatet... Det är så hemskt att den inte är symmetrisk, just eftersom det är meningen att den ska vara det. Men har bestämt mig för att sluta vara så himla självkritisk, jag är faktiskt rätt nöjd med den här. Man kan ju faktiskt vara nöjd även om man ser vad som behöver förbättras. 
 
Sen har jag ingen aning om varför jag ritat människan så äckligt smal...?