Gomorron!!

Morning! Har precis vaknat, lagom till lunch. Idag bär det eventuellt av till stan och rean. Jag är väl inte jättemycket för att shoppa egentligen, men tillsammans med lite folk kan det faktiskt va väldigt kul :)

Nu ska jag äta namnam. Hörs!

Bloggdesign

Jag MÅSTE lära mig att göra design. MÅSTE. Jag står inte ut med de jag har. Jag får väl fråga nån smartskalle hur man gör... Är man dataproffs så är man!! ;)

Årets julklapp???Haha alla i min familj fick minst en sån här, själv fick jag två :) slår vad om att det blir årets julklapp! eller det kanske de redan har utsett/förutsett?? hmm...
Men min kära vän Maja fick ingen tranströmer. Hon fick däremot två......såna hära!! så vi kanske ska byta, hoppas! riktigt bra bok, har redan läst den men som sagt en riktigt bra bok, just därför vill jag ha den :) första delen i en trilogi, kom ut i år och de andra två böckerna har inte kommit än!!!! SÅ SPÄNNANDE!!!! Jag ÄLSKAR när böcker inte har kommit ut!! så att det lixom är noll chans att bli spoilad. det är så härligt!!! Livet är härligt♥

Förresten, det har ju inte blivit så mycket inlägg nu under julen trots att jag bara suttit hemma och ugglat (mestadels framför tv:n, dock med en stickning :)) så jag hälsar alla i efterskott:

GOD JUL!!!

jag kanske orkar lägga ut lite bilder på julklappar. kanske. zzz...

Tjooo bloggen!!!

Hej!

Nu har jag inte bloggat på ååååååååår. Jag har helt enkelt inte orkat ta mig tid. Det händer så mycket just nu... och har gjort det ett tag. Kan knappt fatta att det strax är jul, det var ju sommar nyss!!

Satt och kollade in polarna Majas och Albins bloggar och blev lite inspirerad.http://albinsjoberg.blogspot.com/http://missminette.blogg.se/ Ganska mycket inspirerad. Jag gillar att bli inspirerad :) Iaf, tänker ge bloggen en ny chans. Får se om jag pallar hålla den uppdaterad den här gången. Hej igen!

P.S. Ja, jag vet att det här var ett ganska fullkomligt meningslöst inlägg. Passar på att skylla på att jag är trött och lite virrig i huvet sådär. Fast virrig i huvet är jag ju jämt, så det är väl ingen riktig anledning. Aja ska ta och sova nu, imorrn blir det sista lussningen med klassen för i år. Glad lucia på er! Mina hembakta marsipanlussekatter till alla som vill ha! <333 (fast lite svårt att skicka dem över datorn, så ni får väl låtsas ;))
Nu borde jag verkligen sluta skriva den här meningslösa texten innan den helt tappar sitt intressevärde. Det här börjar likna min dagbok - jag bara skriver och skriver och kan aldrig sluta... Men som Pippi säger: om man inte går kan man inte komma tillbaka!! ;D
D.S.

P.S.2 Måste lära mig att göra bloggdesign... Gonatt folks!! ;) <333 -_-zZ
D.S.2