Självporträttet igen :)

Hej!

Häromdan tecknade jag lite till på mitt självpoträtt. Så här såg det ut lite steg för steg:Nu ska jag sticka och träna. Äntligen!!!!! :D


Hemma från gymmet :)

Då har man precis gymmat :D känns gött, men inte riktigt lika gött som det brukar... körde lite lugnt eftersom jag typ var påväg att bli förkyld igår... :(

Idag ska jag träffa girlsen (maja, ewe, stina) och repa ett arr på Fireflies som vi ska sjunga på onsdag... Och vi är LÅNGT ifrån färdiga. Pirrigt...! men det klarar vi, vi är proffs :D

MYTHBUSTERS <333333

Hela familjen sitter klistrad framför tv:n. Spänningen stiger... ÅÅÅÅH jag älskar det här programmet!!!!!!!!! Alla som aldrig sett det har verkl missat nåt.

Bläääää...... :(

fredag: gymmet

SNYFT där sprack min planering... :'(

Vi körde visserligen fys på gympan idag. Men det är inte riktigt lika effektivt att ligga på golvet som att sitta i maskiner... för mig iaf. *SUCK* Nu ska jag sitta och sura ett tag och kludda lite på naglarna. Om ni är riktigt snälla kanske ni får se resultatet. Kanske.

Kram!

Självporträtt blyerts

Var inne på http://lardigteckna.blogg.se/ häromdan och blev inspirerad... :) Så jag bestämde mig för att göra ett självporträtt. Det känns verkl som att det var jättelänge sen jag bara satte mig ner och koncentrerade mig helt på teckning några timmar...

Efter en stund såg den ut såhär:... och lite senare:Så långt har jag kommit alltså. Uppdaterar när jag tecknar på den igen!


Min dag

Idag har jag varit allmänt snurrig i huvudet... jag antar att det bara blir så ibland.

Har gjort upp ett litet träningsschema för den här veckan, som jag faktiskt varit duktig nog att följa hittills :D

måndag: skolgympa xD
tisdag:
gymmet
onsdag: jogga
torsdag: extra flöjtrep + bild & form, hinner inte träna :'(
fredag: gymmet (och skolgympa :P)
lördag: jogga
söndag: gymmet

Sen ska Maja o jag börja med jujutsu så snart som möjligt :D ser verkl fram emot det!! även om jag är lite smått livrädd för att volta rakt upponer i luften... hoppas maja inte var helt seriös när hon sa att det ingick.. jag vet typ inget om jujutsu :/ Men det verkar kul. Bortsett från volterna.

Jag kände mig verkl fett skillad när jag jogga idag. stannade inte en enda gång!! och jag blev inte alls lika trött som förra gången. För er som inte vet har min kondition varit helt kass i ett par år, sen jag fick knäproblemen och tvingades sluta med fotbollen :'''''( jag försöker i panik bygga upp den igen lagom till konditionstestet som skulle komma i början av terminen.... :O

Men det ska nog gå bra. Som min kära vän Maja brukar säga: Allt går!!!

Praoplats: Hemköp

Lyckades inte hitta en praoplats, duktig jag känner mig snyftsnyft... :'( hehe var den enda i klassen som inte hade nån... :[
Men som tur var fixa skolan en hel del platser åt stackare som jag. Egentligen spelade det verkligen ingen roll för mig vart jag kom, eftersom jag knappt har nån aning om vad jag vill bli. Det viktigaste med praon just nu kändes bara som att få komma ut och jobba i största allmänhet.

Idag var jag på Hemköp och pratade med min handledare. Det hela verkar görnajs, ser fram emot det :D


Boktips


En serie på ca 10 böcker som handlar om hur det föäldralösa Gulla växer upp och arbetar som hjälpehjon. Historien utspelar sig i Sverige i början av 1900-talet, tror jag, och handlar till stor del om hur livet var förr.

Första och förra gången jag försökte läsa serien, efter kompisars rekommendationer, kom jag bara en och en halv bok. Jag är inte direkt överförtjust i böckerna; Gulla ska alltid vara helt perfekt och gör aldrig nåt fel... man stör sig en hel del på henne efter ett tag. Men jag tycker ändå det är värt att läsa bara för att få veta just hur man hade det på den tiden.

Språket är också gammaldags, och "när I prater låte dä såhä". Det vill säga det står så. Man får tänka som man gör när man försöker läsa vad ett litet barn har skrivit - läsa orden högt i huvudet, för att fatta vad det står.

Jag rekommenderar serien till dig som är intresserad av dåtiden och inte har nåt emot att få sitta med böckerna ett tag - de tar rätt lång tid att läsa trots att de är korta, det kanske beror på språket. (eller på att jag i största allmänhet läser långsamt, jag läser väldigt noggrant...)

Trevlig läsning! :)

Skolstarten

Vårterminens första skoldag är över. Det var rätt härligt att komma tillbaka till allt, framför allt att få träffa alla. Men jag märker att jag faktiskt hade saknat själva skolgrejen oxå, trots att jag bokstavligt talat bröt ihop psykiskt en gång i veckan förra terminen... på grund av stress. Men bara jag planerar bättre så :D - nyårslöfte..

För ett par timmar sen kom jag ÄNTLIGEN hem efter en kul men lååång dag... Hade orkester, och efter orkestern blev Majas mobil "stulen"... Efter lite strul följt av den kära återföreningen med mobilen kunde vi äntligen hoppa på bussen. Jag åkte med Majas buss i tanken att jag skulle hoppa av på en senare hållplats och därifrån ta min vanliga buss, men sedan kom en läbbig liten rackare som sa att han skulle åt rätt håll så jag tog den och kom rätt :D


Kan du hitta igelkotten??? :D


Copyright

En liten trevlig bild från mitt avlägsna förfluta... :)

Sand in my <3!!!


Copyright

Hittade den här bilden från 2010 när vi var med klassen på typ läger i min gamla scoutstuga, Sand heter den. Åååååh jag älskar det stället alltså!!! The most beautiful place on earth...! Åh vad jag vill tillbaka dit... längtar, saknar... <333

:'((((((

Min blogg är för sorglig. Jag är helt övertygad om att det beror på designen. bara jag lärde mig att göra design så skulle allt lösa sig... då skulle jag gilla bloggen mer, blogga mer, och äntligen få lite läsare!!

Suck. Tänker tvinga Maja att lära mig. Har för mig att hon kunde lite... så nu vet ni det :)

Tagga skola imorrn!! :D hehe kom på igår att jag hade tänkt jogga varje dag hela lovet för att äntligen bygga upp konditionen igen efetr den där knäincidenten... vi skulle tydligen ha beeptest i början av terminen. bajs. jag har joggat en gång, och det var  idag. Kom oxå på att jag nog hade lite engelskläxa, sisådär 30 fullskrivna sidor engelsk litteratur... jaja, bättre sent än aldrig. tja!